Целосен водич за купување половни автомобили

Целосен водич за купување на половен автомобил Купувањето половен автомобил од дилер или приватно не е секогаш лесно. Затоа, еве ги нашите совети како правилно да го купите вашето половно возило. Кога купувате користен автомобил – без разлика дали тоа е приватно, преку авто плац или преку Интернет – постои одредена количина на својствен ризик. …