Раст на цени на гориво

ЕНОРМНО ПОСКАПУВАЊЕ НА ГОРИВАТА! Што да направите?

ЕНОРМНО ПОСКАПУВАЊЕ НА ГОРИВАТА! Што да направите? Цените на горивото никогаш не биле повисоки. AUTOMARKET.mk ви издвојува начини како би можеле да зачувате гориво. Постепено забрзувајте Одржувајте стабилна брзина Предвидете го сообраќајот Избегнувајте големи брзини Забавувајте природно Нè носете непотребна тежина Возете помалку! Постепено забрзувајте Колку посилно забрзувате, толку повеќе гориво трошите. Во градот, можете …