Војната ги „лансираше“ на цените на горивата!

Војната ги „лансираше“ на цените на горивата! Неколку западни енергетски компании го повлекуваат учеството во руските проекти за нафта и гас од почетокот на војната. Цената на суровата нафта се очекува да достигне повеќе од 120 долари за барел овој викенд. Зголемувањето веќе предизвикува долги редици на пумпите во некои региони во светот. Редици на …

Раст на цени на гориво

ЕНОРМНО ПОСКАПУВАЊЕ НА ГОРИВАТА! Што да направите?

ЕНОРМНО ПОСКАПУВАЊЕ НА ГОРИВАТА! Што да направите? Цените на горивото никогаш не биле повисоки. AUTOMARKET.mk ви издвојува начини како би можеле да зачувате гориво. Постепено забрзувајте Одржувајте стабилна брзина Предвидете го сообраќајот Избегнувајте големи брзини Забавувајте природно Нè носете непотребна тежина Возете помалку! Постепено забрзувајте Колку посилно забрзувате, толку повеќе гориво трошите. Во градот, можете …