Дали делумно истрошените гуми се безбедни?

Дали делумно истрошените гуми се безбедни? Ги разгледуваме добрите и лошите страни на делумно истрошените гуми и на што треба да внимавате. Предности на делумно истрошените гуми Ако купите половен автомобил и не ги замените гумите веднаш со нов сет, всушност купувате делумно истрошени гуми. Многумина од нас ќе признаат дека го направиле токму тоа …