aston martin

Aston Martin го претстави V12 Vantagе!

Aston Martin го претстави V12 Vantagе:  Од Aston Martin изјавија дека ова е последениот Vantage кој под хаубата ќе носи V12 мотор.  Бидејќи е финална верзија на Vantage со овој мотор, лимитиран е на 333 примероци, а сите се распродадени. Цената сеуште не е позната, но се очекува да започнува од околу 200.000 евра во …

Škoda најавува нов електричен градски автомобил!

Škoda најавува нов електричен градски автомобил! Skoda е подготвена да ги следи своите колеги од Volkswagen и Cupra во понудата на компактно урбано електрично возило Запрашан кога Skoda ќе му покаже „брат“ или „сестра“ на Volkswagen ID 2 и Cupra Urban Rebel, извршниот директор на Skoda Томас Шефер изјави: „Нашите колеги од Seat, Cupra и …