aston martin

Aston Martin го претстави V12 Vantagе!

Aston Martin го претстави V12 Vantagе:  Од Aston Martin изјавија дека ова е последениот Vantage кој под хаубата ќе носи V12 мотор.  Бидејќи е финална верзија на Vantage со овој мотор, лимитиран е на 333 примероци, а сите се распродадени. Цената сеуште не е позната, но се очекува да започнува од околу 200.000 евра во …