Auto BERN

 • Член од -25.01.2022

Се прикажуваат 1–9 од 38 резултати

Автомобили

Mercedes-Benz C 220cdi automatic Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 284 Прегледи
2.800
Автомобили

VW Polo 1.9tdi Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 280 Прегледи
3.950
Автомобили

Volkswagen Golf 5 1.6i plin 2007 Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 190 Прегледи
4.400
Автомобили

Mazda 2 1.3i 2012 Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 214 Прегледи
5.200
Автомобили

Toyota Aygo 2011 1.0vvt-i Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 141 Прегледи
3.900
Автомобили

Ford Fiesta 1.5cdti 2014 Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 173 Прегледи
6.150
Автомобили

Mercedes-Benz S 320cdi Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 313 Прегледи
13.900
Автомобили

Mitsubishi Space Star 1.0i 2017 Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 274 Прегледи
6.750
Автомобили

Great Woll Steed 2.4 plin Autobern

Нов
 • пред 8 месеци
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 177 Прегледи
5.700