NOVI AVTO DELOVI ZA SITE MOTORNI VOZILA

  • 09.08.2022 12:39
  • Струмица
  • 32 прегледи
Нов
viber_image_2022-08-09_11-32-10-624
viber_image_2022-08-09_11-25-39-823
viber_image_2022-08-09_11-26-39-756
viber_image_2022-08-09_11-27-03-925
viber_image_2022-08-09_11-30-53-435
viber_image_2022-08-09_11-31-12-580
viber_image_2022-08-09_11-31-34-617
viber_image_2022-08-09_11-32-00-463
1

Опис

🚘 Сите АВТО ДЕЛОВИ на едно место.
📌 Гуми
📌 Моторни масла
📌 Дискови и Плочки
📌 Филтри
📌 Квачила
📌 Сет ребраст
📌 Амортизери
📌 Каросериски делови
📌 Акумулатори
📌 Радијатори и др.

НАЈГОЛЕМ ИЗБОР И НАЈНИСКА ЦЕНА НА РЕЗЕРВНИ АВТО ДЕЛОВИ СО РЕАЛЕН ПОПУСТ ОД 15%!
ВРШИМЕ ПОРАЧКА НА ДЕЛОВИ И КУПЕНИОТ ДЕЛ НИКОГАШ НЕМА ДА ВИ БИДЕ ЗГРЕШЕН БИДЕЈКИ РАБОТИМЕ СО ПРЕБАРУВАЊЕ НА ДЕЛОТ ПО БРОЈ НА ШАСИЈА, БИДЕТЕ СИГУРНИ ДЕКА ТОА Е ВИСТИНСКИОТ ДЕЛ ЗА ВАШЕТО ВОЗИЛО.

КУПУВАЈТЕ И ВИЕ КАКО И МНОГУ ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА!

🚚 Достава по КАРГО за 1 работен ден низ цела Македонија!

Нарачки и понуди во порака/инбокс или на
📱Телефон/Viber 077 687 848

Локација

Струмица

Локација

Струмица