mercedes w203 220 cdi

 • 13.08.2022 16:46
 • Охрид
 • 64 прегледи
Нов
50C845AB-4593-4FD7-A57A-36194C0D7729
525946CD-EF87-4C9D-822D-4FA7866F5768
B4B6466F-51F3-4859-8A2D-099DEBAE7F99
A2DF3B36-8873-4B82-A0DB-E802BAD4920E
514BAAFE-28AE-4F4C-9D28-99FC87710C30
04FF8A65-A97D-4FD9-BB88-F8B1D62B150C
AFA57E80-E074-42B8-B02F-5DA2AC7CCA04
5.900

Спецификации

 • Марка : Mercedes-Benz
 • Модел : c220 cdi w203
 • Стил на каросерија : Седан
 • Година : 2006
 • Менувач : Автоматски
 • Гориво : Дизел
 • Боја : Друга
 • Регистрација : Македонска
 • Километража : 300.000-350.000
 • Koњски сили : 150
 • Силина на мотор (kw) : 110

Опис

Локација

asnom,Охрид

Локација

asnom,Охрид