AKCIJA NOVI LETNI GUMI SAVA

  • 11.03.2022 22:25
  • Струмица
  • 73 прегледи
Нов
SAVA-Intensa-HP2
SAVA-Perfecta
Sava-Intensa-SUV2
Sava-Intensa-UHP2
SAVA-Intensa-HP
1

Опис

📱077-687-848 VIBER

155-70-13 = 2385мкд
165-70-13 = 2655мкд
175-70-13 = 2655мкд
175-65-14 = 2745мкд
175-70-14 = 2880мкд
185-60-14 = 2925мкд
185-60-15 = 3195мкд
185-65-15 = 3195мкд
195-50-15 = 3105мкд
195-55-15 = 3420мкд
195-60-15 = 3330мкд
195-65-15 = 3150мкд
205-60-15 = 3915мкд
205-65-15 = 3915мкд
205-50-16 = 4500мкд
205-55-16 = 3465мкд
205-60-16 = 4095мкд
215-55-16 = 4500мкд
215-65-16 = 4770мкд
225-55-16 = 5670мкд
205-50-17 = 4455мкд
215-45-17 = 4185мкд
215-50-17 = 4950мкд
225-45-17 = 3915мкд
225-50-17 = 4860мкд
235-65-17 = 5985мкд
225-40-18 = 4320мкд
225-45-18 = 5310мкд
235-60-18 = 7650мкд
245-40-18 = 5535мкд
245-45-18 = 5850мкд
245-40-19 = 6930мкд
255-50-19 = 7020мкд
275-40-20 = 8910мкд

💥 Гратис Вентил

🚚 БЕСПЛАТНА Достава по карго за 1 работен ден низ цела Македонија!

🚗 Летна гума за голема километража и мала потрошувачка на гориво.
Возете со помалку пари. Долготрајни летни гуми дизајнирани за возачи на кои им е потребна заштеда. Тие бараат помалку гориво додека обезбедуваат сигурно ракување во влажни и суви услови.

Локација

Струмица

Локација

Струмица