AKCIJA NOVI LETNI GUMI RIKEN

  • 11.03.2022 22:21
  • Струмица
  • 125 прегледи
Нов
Riken-Road-Performance-600×600-1
Riken-Road-600×600-1
Riken-High-Performance-600×600-1
Riken-701-Suv-600×600-1
1

Опис

📱077-687-848 VIBER

155-70-13 = 2070мкд
165-70-13 = 2205мкд
175-70-13 = 2205мкд
175-65-14 = 2250мкд
175-70-14 = 2430мкд
185-60-14 = 2475мкд
185-65-14 = 2475мкд
185-60-15 = 2700мкд
185-65-15 = 2700мкд
195-50-15 = 2745мкд
195-55-15 = 2835мкд
195-60-15 = 2880мкд
195-65-15 = 2790мкд
205-60-15 = 3195мкд
205-65-15 = 3195мкд
205-50-16 = 3330мкд
205-55-16 = 2925мкд
205-60-16 = 3510мкд
215-55-16 = 3510мкд
215-65-16 = 4140мкд
215-70-16 = 4860мкд
225-55-16 = 3690мкд
205-50-17 = 3600мкд
205-55-17 = 3600мкд
215-45-17 = 3420мкд
215-50-17 = 3825мкд
225-45-17 = 3285мкд
225-50-17 = 3780мкд
235-65-17 = 5580мкд
225-40-18 = 3735мкд
225-45-18 = 4095мкд
235-60-18 = 5760мкд
245-40-18 = 4410мкд
245-45-18 = 4545мкд
245-40-19 = 4950мкд
255-50-19 = 6615мкд
275-40-20 = 6930мкд

💥 Гратис Вентил

🚚 БЕСПЛАТНА Достава по карго за 1 работен ден низ цела Македонија!

🚗 Riken гумите обезбедуваат изглед и перформанси по прифатлива цена. Овие гуми се карактеризираат со соединенија на шарите и напредни шари со кои се создава цврст зафат на влажни и суви површини, и тие имаат најлон преклоп што помага во одржување на обликот на гумата на сите брзини.

Локација

Струмица

Локација

Струмица