AKCIJA NOVI LETNI GUMI MATADOR

  • 11.03.2022 22:28
  • Струмица
  • 88 прегледи
Нов
MP47-Hectorra-3-600×600-1
MP82-600×600-1
1

Опис

📱077-687-848 VIBER

165-70-13 = 2610мкд
175-70-13 = 2700мкд
175-65-14 = 2790мкд
175-70-14 = 3105мкд
185-60-14 = 2970мкд
185-65-14 = 3150мкд
185-60-15 = 3555мкд
185-65-15 = 3195мкд
195-50-15 = 3240мкд
195-55-15 = 3825мкд
195-60-15 = 3555мкд
195-65-15 = 3285мкд
205-60-15 = 3960мкд
205-65-15 = 4095мкд
205-50-16 = 4455мкд
205-55-16 = 3555мкд
205-60-16 = 4275мкд
215-55-16 = 4860мкд
215-65-16 = 5175мкд
215-70-16 = 5805мкд
225-55-16 = 5130мкд
205-50-17 = 4815мкд
205-55-17 = 6210мкд
215-45-17 = 4635мкд
215-50-17 = 5265мкд
225-45-17 = 4095мкд
225-50-17 = 5310мкд
235-65-17 = 7065мкд
225-40-18 = 4635мкд
225-45-18 = 6030мкд
235-60-18 = 8235мкд
245-40-18 = 5805мкд
245-45-18 = 5850мкд
245-40-19 = 7470мкд
255-50-19 = 7830мкд
275-40-20 = 9900мкд

💥 Гратис Вентил

🚚 БЕСПЛАТНА Достава по карго за 1 работен ден низ цела Македонија!

🚗 Matador е летна гума со високи перформанси, произведена за патнички возила и теренци. Шарата помага да се намали шумот на патот што се слуша за време на возењето. Моделот на рамената на шарата го спречува создавањето на бучава од патот додека гумите се во движење, што ја минимизира бучавата од патот што ја слушаат патниците во кабината на возилото.

Локација

Струмица

Локација

Струмица