AKCIJA NOVI LETNI GUMI FULDA

  • 11.03.2022 22:31
  • Струмица
  • 114 прегледи
Нов
fulda-ecocontrol-1-500×500-1
fulda-ecocontrol-hp-500×500-1
fulda-sportcontrol-500×500-1
fulda-sport-control2-4-500×500-1
1

Опис

📱077-687-848 VIBER

155-70-13 = 2700мкд
165-70-13 = 2925мкд
175-70-13 = 2970мкд
175-65-14 = 3015мкд
175-70-14 = 3870мкд
185-60-14 = 3285мкд
185-65-14 = 3600мкд
185-60-15 = 4005мкд
185-65-15 = 3960мкд
195-50-15 = 4005мкд
195-55-15 = 5580мкд
195-60-15 = 4770мкд
195-65-15 = 3510мкд
205-60-15 = 5355мкд
205-65-15 = 5985мкд
205-50-16 = 5535мкд
205-55-16 = 3870мкд
205-60-16 = 5220мкд
215-55-16 = 5940мкд
215-65-16 = 5625мкд
225-55-16 = 6840мкд
205-50-17 = 6255мкд
205-55-17 = 6615мкд
215-45-17 = 5760мкд
215-50-17 = 6660мкд
225-45-17 = 5085мкд
225-50-17 = 6930мкд
225-55-17 = 7245мкд
235-65-17 = 7020мкд
225-40-18 = 5760мкд
225-45-18 = 8190мкд
235-60-18 = 7920мкд
245-40-18 = 7290мкд
245-45-18 = 8145мкд
245-40-19 = 9450мкд
255-50-19 = 9630мкд
275-40-20 = 11025мкд

💥 Гратис Вентил

🚚 БЕСПЛАТНА Достава по карго за 1 работен ден низ цела Македонија!

🚗 Гумите со логото на Fulda се разновидни производи наменети за возачи на патнички автомобили, вклучително и тешки теренци, како и комбиња и камиони за испорака. Се карактеризираат со висока издржливост и избалансирани параметри, благодарение на кои, без разлика на временските услови, надминувањето на планираната рута ќе се комбинира со чувство на целосна контрола врз ситуацијата. Предвидливите гуми значат сигурно управување за поголемо уживање во возењето.

Локација

Струмица

Локација

Струмица