AKCIJA NOVI GUMI ZA SITE SEZONI SAVA

  • 11.03.2022 22:27
  • Струмица
  • 73 прегледи
Нов
Sava-AllWeather
1

Опис

📱077-687-848 VIBER

175-65-14 = 2790мкд
175-70-14 = 3330мкд
185-60-14 = 3105мкд
185-65-14 = 3240мкд
185-60-15 = 3555мкд
185-65-15 = 3375мкд
195-50-15 = 3150мкд
195-55-15 = 3825мкд
195-60-15 = 3465мкд
195-65-15 = 3150мкд
205-55-16 = 3735мкд
205-60-16 = 4815мкд
215-55-16 = 4230мкд
215-65-16 = 5715мкд
225-45-17 = 4365мкд
225-50-17 = 5265мкд
235-65-17 = 7380мкд
225-40-18 = 5130мкд
235-60-18 = 7605мкд

💥 Гратис Вентил

🚚 БЕСПЛАТНА Достава по карго за 1 работен ден низ цела Македонија!

🚗 Sava All Weather нуди сигурни перформанси и ракување на влажни површини благодарение на карактеристичната шема на шарите во форма на V, што дополнително ја зголемува неговата отпорност на аквапланинг. Ова обезбедува ефикасна евакуација на водата од шарата, а со тоа го подобрува држењето на влажно и сопирањето.

Локација

Струмица

Локација

Струмица