AKCIJA NOVI GUMI ZA SITE SEZONI RIKEN

  • 11.03.2022 22:24
  • Струмица
  • 93 прегледи
Нов
Riken-All-Season-XL-600×600-1
Riken-All-Season-2-600×600-1
1

Опис

📱077-687-848 VIBER

155-70-13 = 2295мкд
165-70-13 = 2430мкд
175-65-14 = 2475мкд
175-70-14 = 2700мкд
185-60-14 = 2745мкд
185-65-14 = 2745мкд
185-60-15 = 2925мкд
185-65-15 = 2970мкд
195-50-15 = 2970мкд
195-55-15 = 3150мкд
195-60-15 = 3150мкд
195-65-15 = 3105мкд
205-55-16 = 3150мкд
205-60-16 = 3870мкд
215-55-16 = 3825мкд
215-65-16 = 4500мкд
205-50-17 = 3915мкд
205-55-17 = 3960мкд
215-50-17 = 4230мкд
225-45-17 = 3600мкд
225-50-17 = 4230мкд
235-65-17 = 6210мкд
225-40-18 = 4050мкд
225-45-18 = 4590мкд
235-60-18 = 6390мкд
245-45-18 = 4905мкд

💥 Гратис Вентил

🚚 БЕСПЛАТНА Достава по карго за 1 работен ден низ цела Македонија!

🚗 Riken гумите обезбедуваат изглед и перформанси по прифатлива цена. Овие гуми се карактеризираат со соединенија на шарите и напредни шари со кои се создава цврст зафат на влажни и суви површини, и тие имаат најлон преклоп што помага во одржување на обликот на гумата на сите брзини.

Локација

Струмица

Локација

Струмица