AKCIJA NOVI GUMI ZA SITE SEZONI MATADOR

  • 11.03.2022 22:30
  • Струмица
  • 98 прегледи
Нов
MP62-ALL-WEATHER-EVO-600×600-1
1

Опис

📱077-687-848 VIBER

155-70-13 = 2340мкд
165-70-13 = 2385мкд
175-65-14 = 2745мкд
175-70-14 = 3240мкд
185-60-14 = 2790мкд
185-65-14 = 3060мкд
185-60-15 = 3600мкд
185-65-15 = 3375мкд
195-50-15 = 3195мкд
195-55-15 = 4410мкд
195-60-15 = 3555мкд
195-65-15 = 3150мкд
205-55-16 = 3825мкд
205-60-16 = 4815мкд
215-55-16 = 5760мкд
215-65-16 = 5625мкд
205-50-17 = 6975мкд
225-45-17 = 5085мкд
225-50-17 = 7065мкд

💥 Гратис Вентил

🚚 БЕСПЛАТНА Достава по карго за 1 работен ден низ цела Македонија!

🚗 Оваа конкретна гума може успешно да управува со возилото во текот на целата година при секој временски феномен. Не грижете се ако возите по сув, влажен или снежен пат бидејќи MP62 ALL WEATHER EVO M + S на Matador секогаш ќе ве транспортира безбедно до вашата дестинација. Карактеристиките на оваа гума во снег и мраз се подобрени со новиот состав на смесата за конструкција на шарата, која има висока содржина на силициум диоксид.

Локација

Струмица

Локација

Струмица