AKCIJA NOVI GUMI ZA SITE SEZONI FULDA

  • 11.03.2022 22:32
  • Струмица
  • 99 прегледи
Нов
fulda-multicontrol
1

Опис

📱077-687-848 VIBER

155-70-13 = 3105мкд
175-65-14 = 3375мкд
175-70-14 = 4365мкд
185-60-14 = 3735мкд
185-65-14 = 4185мкд
185-60-15 = 4455мкд
185-65-15 = 4275мкд
195-50-15 = 3960мкд
195-60-15 = 4545мкд
195-65-15 = 3780мкд
205-55-16 = 4635мкд
205-60-16 = 6255мкд
215-55-16 = 6975мкд
215-65-16 = 5940мкд
205-55-17 = 7515мкд
225-50-17 = 7965мкд
235-65-17 = 8415мкд
225-40-18 = 6525мкд
235-60-18 = 8955мкд

💥 Гратис Вентил

🚚 БЕСПЛАТНА Достава по карго за 1 работен ден низ цела Македонија!

🚗 Гумите со логото на Fulda се разновидни производи наменети за возачи на патнички автомобили, вклучително и тешки теренци, како и комбиња и камиони за испорака. Се карактеризираат со висока издржливост и избалансирани параметри, благодарение на кои, без разлика на временските услови, надминувањето на планираната рута ќе се комбинира со чувство на целосна контрола врз ситуацијата. Предвидливите гуми значат сигурно управување за поголемо уживање во возењето.

Локација

Струмица

Локација

Струмица