Продавам приколка

  • 26.04.2022 09:52
  • Аеродром, Скопје
  • 147 прегледи
Нов
IMG_20151121_132932
IMG_20151121_134423
150

Опис

Приколката е правена по нацрт и параметри од Машинскиот факултет Скопје.Изработена е за мои лични потреби но бидејки го сменив возилото ( сегашново нема влечна кука) повеќе не ми е потребна .Доста е квалитетно изработена ( со осовина од Брако приколка) и има поголема носивост од останатите.

Локација

Аеродром,Скопје

Локација

Аеродром,Скопје