НОВИ гуми gumi ЛЕТНИ/ЗИМСКИ/AllSeason-за автомобили,SUV,комб

  • 09.08.2022 12:44
  • Струмица
  • 47 прегледи
Нов
2156016-riken-ms
2156516-Riken-701
IMG_5907
195-65-15
205-55-16-Riken-leto
225-45-17
0990552B-FF6C-4276-B182-42FECCFA7D6C-2
1955516-taurus
1

Опис

🆕 НОВИ ЛЕТНИ / ЗИМСКИ / AllSeason гуми – за автомобили, SUV и полутоварни возила!

🛍 Најдобри цени
🛍 2 години фабричка гаранција
🛍 Гратис Тубелес Вентил за секоја гума
🛍 Достава по КАРГО за 1 работен ден низ цела Македонија!

Нарачки и понуди во порака/инбокс или на
Телефон/Viber 077 687 848

Локација

Струмица,Струмица

Локација

Струмица,Струмица