Камп приколка БРАКО

  • 05.05.2022 08:29
  • Струмица
  • 229 прегледи
Нов
01
02
03
04
05
170

Спецификации

  • Марка : Acura
  • Стил на каросерија : Товарно возило
  • Година : 1990
  • Менувач : Рачен
  • Гориво : Друго
  • Регистрација : Без регистрација
  • Километража : 0-5.000

Опис

Се продава камп приколка БРАКО во одлична состојба

Локација

Струмица

Локација

Струмица