Преглед: Големата награда на Саудиска Арабија не нè разочара, Верстапен нов победник!

Преглед: Големата награда на Саудиска Арабија не нè разочара, Верстапен нов победник! Победникот на шампионатот минатата сезона и возачот на Ред Бул, Макс Вестрапен

Прочитај повеќе...