Вклучи филтер

Се прикажуваат 1–9 од 63 резултати

Автомобили

Peugeot 308sw 1.6HDI 2008 Autobern

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 3 Прегледи
3.900
Автомобили

RENAULT KANGOO 1.6 BENZ PLIN AUTOBERN

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
4.400
Автомобили

Ford Ka titanium 1.2i 2011 Autobern

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
3.700
Автомобили

Volvo C30 1.6D 2008 Autobern

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
4.200
Автомобили

FORD FIESTA 1.6i 74KW -03 AUTOBERN

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
2.500
Автомобили

Mercedes-Benz C 220cdi automatic Autobern

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 1 Прегледи
2.800
Автомобили

Seat Altea 1.9TDI Autobern

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
4.600
Автомобили

Nissan Qashqai +2 1.6dci 130ks 4×4 Autobern

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 1 Прегледи
11.400
Автомобили

Fiat 500 1.4i Autobern

Нов
 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
5.200