Дали делумно истрошените гуми се безбедни?

Дали делумно истрошените гуми се безбедни? Ги разгледуваме добрите и лошите страни на делумно истрошените гуми и на што треба да внимавате. Предности на делумно истрошените гуми Ако купите половен автомобил и не ги замените гумите веднаш со нов сет, всушност купувате делумно истрошени гуми. Многумина од нас ќе признаат дека го направиле токму тоа …

Раст на цени на гориво

ЕНОРМНО ПОСКАПУВАЊЕ НА ГОРИВАТА! Што да направите?

ЕНОРМНО ПОСКАПУВАЊЕ НА ГОРИВАТА! Што да направите? Цените на горивото никогаш не биле повисоки. AUTOMARKET.mk ви издвојува начини како би можеле да зачувате гориво. Постепено забрзувајте Одржувајте стабилна брзина Предвидете го сообраќајот Избегнувајте големи брзини Забавувајте природно Нè носете непотребна тежина Возете помалку! Постепено забрзувајте Колку посилно забрзувате, толку повеќе гориво трошите. Во градот, можете …

Целосен водич за купување половни автомобили

Целосен водич за купување на половен автомобил Купувањето половен автомобил од дилер или приватно не е секогаш лесно. Затоа, еве ги нашите совети како правилно да го купите вашето половно возило. Кога купувате користен автомобил – без разлика дали тоа е приватно, преку авто плац или преку Интернет – постои одредена количина на својствен ризик. …