Неверојатната колекција на луксузни автомобили на Луис Хамилтон

Неверојатната колекција на луксузни автомобили на Луис Хамилтон Колекцијата на седумкратниот светски шампион во Формула 1  Луис Хамилтон не содржи обични автомобили, таа содржи луксузни и лимитирани автомобили кои вредат милиони. Најпознат автомобил во неговата колекција е Пагани Зонда 760 LH која е направена само за него, во виолетова боја и мануелен менувач. Моторот на …