Вистинското место за огласување и пронаоѓање на твоето возило!

Автомобили за продажба

За повеќе, одете во категоријата „автомобили“. За да го огласите вашето возило кликнете на „нов оглас“.

3.900
Автомобили

Peugeot 308sw 1.6HDI 2008 Autobern

 • пред 8 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 3 Прегледи
4.400
Автомобили

RENAULT KANGOO 1.6 BENZ PLIN AUTOBERN

 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
3.700
Автомобили

Ford Ka titanium 1.2i 2011 Autobern

 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
4.200
Автомобили

Volvo C30 1.6D 2008 Autobern

 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
2.500
Автомобили

FORD FIESTA 1.6i 74KW -03 AUTOBERN

 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
2.800
Автомобили

Mercedes-Benz C 220cdi automatic Autobern

 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 1 Прегледи
4.600
Автомобили

Seat Altea 1.9TDI Autobern

 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 2 Прегледи
11.400
Автомобили

Nissan Qashqai +2 1.6dci 130ks 4×4 Autobern

 • пред 9 часа
 • Auto Bern
 • Аеродром, Скопје
 • 1 Прегледи

Како да го продадете своето возило?

1) Клини на „нов оглас

2) Избери категорија

3) Предложи цена

4) Пополни ги полињата кои подетално го класифицираат вашето возило

5) Опис и карактеристики

6) Додај слики

7) Промовирај го огласот за поголема посетеност и побрза продажба!